Fäviken i Jämtland är en av Sverige allra bästa restauranger – rankad som en av de 25 bästa i världen. Mästerkocken Magnus Nilsson har skapat en extraordinär restaurang på en magiskt vacker plats, som väckt uppmärksamhet långt utanför landets gränser – när bokningarna släpps halvårsvis säljs alla platser på bara några timmar.
Magnus Nilsson är också en skicklig kokboksförfattare; hans böcker har sålt i stora upplagor på en rad olika språk. Nu kommer hans klassiska debutbok i en nyutgåva.
Boken om Fäviken utsågs 2013 till bästa kokbok alla kategorier.
"En av våra yppersta mästerkockar, den originelle Magnus Nilsson, berättar i denna ömsinta matbok om sin lantliga kokkonst", skriver juryn i sin motivering. Boken innehåller inte enbart recept utan tar också upp lagring, jäsning, pickling och tillagning "med ord som förmedlar djup kärlek till råvarorna, teknikerna och själva måltidens njutning".
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker