Desserter; Jan Hedh; 2006
Desserter; Jan Hedh; 2006

Desserter Upplaga 3

av Jan Hedh

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789151847412
  • Sidor: 239 st
  • Förlag: Prisma
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format! Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet. För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner. Ur innehållet: Grunddegar, bottnar och maränger Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass - samt mousse och bavaroise Kalla desserter Chokladdesserter. Tårtor och tarter Varma desserter Dessertviner

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Desserter (2006)

I augusti 2006 släpptes boken Desserter skriven av Jan Hedh. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 239 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Prisma.

Köp boken Desserter på Studentapan och spara pengar.

Referera till Desserter (Upplaga 3)

Harvard

Hedh, J. (2006). Desserter. 3:e uppl. Prisma.

Oxford

Hedh, Jan, Desserter, 3 uppl. (Prisma, 2006).

APA

Hedh, J. (2006). Desserter (3:e uppl.). Prisma.

Vancouver

Hedh J. Desserter. 3:e uppl. Prisma; 2006.

Köp boken

239 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!