Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket; Per Olof Hegg, Rikard Nilsson, Per-Anders Jörgensen; 2009
Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket; Per Olof Hegg, Rikard Nilsson, Per-Anders Jörgensen; 2009

Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket Upplaga 3

av Per Olof Hegg, Rikard Nilsson, Per-Anders Jörgensen

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789172233768
  • Sidor: 176 st
  • Förlag: Jure Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig? Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga? Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk? DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan. Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket. PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi& Logi i Torekov. PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket (2009)

I september 2009 släpptes boken Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket skriven av Per Olof Hegg, Rikard Nilsson, Per-Anders Jörgensen. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 176 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Jure Förlag.

Köp boken Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket på Studentapan och spara pengar.

Referera till Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket (Upplaga 3)

Harvard

Hegg, P. O., Nilsson, R. & Jörgensen, P.-A. (2009). Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket. 3:e uppl. Jure Förlag.

Oxford

Hegg, Per Olof, Nilsson, Rikard & Jörgensen, Per-Anders, Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket, 3 uppl. (Jure Förlag, 2009).

APA

Hegg, P. O., Nilsson, R., & Jörgensen, P.-A. (2009). Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket (3:e uppl.). Jure Förlag.

Vancouver

Hegg PO, Nilsson R, Jörgensen PA. Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket. 3:e uppl. Jure Förlag; 2009.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.