Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar; Martin Johansson; 2012
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar; Martin Johansson; 2012

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar Upplaga 1

av Martin Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789127133198
  • Sidor: 157 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar. Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare! Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.  Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!  Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta. Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är. Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar (2012)

I september 2012 släpptes boken Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar skriven av Martin Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 157 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, M. (2012). Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Johansson, Martin, Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2012).

APA

Johansson, M. (2012). Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Johansson M. Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2012.

Köp boken

209 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!