Bonniers kokbok; Jan Bengtsson, Roland Persson, Nina Ulmaja; 2014
Bonniers kokbok; Jan Bengtsson, Roland Persson, Nina Ulmaja; 2014

Bonniers kokbok

av Jan Bengtsson, Roland Persson, Nina Ulmaja

5.0 (1)

  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789174244946
  • Sidor: 671 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder. Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker. Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer. Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar. De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är: Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bonniers kokbok (2014)

I november 2014 släpptes boken Bonniers kokbok skriven av Jan Bengtsson, Roland Persson, Nina Ulmaja. Den är skriven på svenska och består av 671 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Bonniers kokbok på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bonniers kokbok

Harvard

Bengtsson, J., Persson, R. & Ulmaja, N. (2014). Bonniers kokbok. Bonnier Fakta.

Oxford

Bengtsson, Jan, Persson, Roland & Ulmaja, Nina, Bonniers kokbok (Bonnier Fakta, 2014).

APA

Bengtsson, J., Persson, R., & Ulmaja, N. (2014). Bonniers kokbok. Bonnier Fakta.

Vancouver

Bengtsson J, Persson R, Ulmaja N. Bonniers kokbok. Bonnier Fakta; 2014.

Köp boken

149 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!