BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon; Frederik Zäll; 2014
BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon; Frederik Zäll; 2014

BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbonUpplaga 1

av Frederik Zäll

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789186287382
  • Sidor: 173 st
  • Förlag: Grenadine Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Ny härlig bok med författaren och Allt om mat-bloggaren Frederik Zäll. En bok som ska kännas osvenskt glupsk, lätt burdus och stöddig. Alltså amerikansk! Det är en kokbok med hundratals recept, med godingar gjorda på fläsk, nöt, fisk och fågel, såväl som marinader, rubbar, såser och tillbehör. Här presenteras historik om vad barbeque är, och skillnaden mellan slentriangrillning och rituell amerikansk barbeque. Frederik går igenom vad man bör tänka på vid grillning på gasolgrill, kolgrill, varmrök och tryckrök. Här finns även tips om indirekt och direkt grillning liksom rotisserie-grillning. Boken innehåller många enkla tips för hur man lyckas med sin BBQ. Man får även en pikant genomgång av utvalda amerikanska öl och du hittar så klart också en del om nationaldrycken bourbon. Frederik levererar köptipsen, allt för att ni ska få till den rätta stämningen. Som ytterligare bonus listas även de 25 bästa countrylåtarna som förgyller en äkta amerikansk BBQ.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon (2014)

I april 2014 släpptes boken BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon skriven av Frederik Zäll. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 173 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Grenadine Bokförlag.

Köp boken BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon på Studentapan och spara pengar.

Referera till BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon (Upplaga 1)

Harvard

Zäll, F. (2014). BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon. 1:a uppl. Grenadine Bokförlag.

Oxford

Zäll, Frederik, BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon, 1 uppl. (Grenadine Bokförlag, 2014).

APA

Zäll, F. (2014). BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon (1:a uppl.). Grenadine Bokförlag.

Vancouver

Zäll F. BBQ : amerikansk barbecue, öl och bourbon. 1:a uppl. Grenadine Bokförlag; 2014.