Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd; Michael McCamley; 2015
Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd; Michael McCamley; 2015

Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och brödUpplaga 1

av Michael McCamley

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789187753435
  • Sidor: 157 st
  • Förlag: Love food
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Goda och lättbakade glutenfria alternativ. Michael McCamley , själv glutenintolerant, har utsetts till The Gluten free chef of the year i Storbritannien och har även startat The Gluten Free Cooking School där han lär ut glutenfri matlagningskonst. Utöver detta driver han även cateringfirman Venue där man erbjuder all slags mat, men är specialiserade på glutenfri kost. För de med celiaki är bröd en av de svåraste, och tråkigaste, utmaningarna. Baka utan gluten innehåller såväl bröd som sötsaker. Michael McCamley delar med sig av beprövade och garanterat goda recept på matbröd, pizzabröd, focaccia, cupcakes, whoopie pies och efterrätter. Sedan 1990-talet har antalet barn med celiaki i Sverige blivit nästan fem gånger så många som tidigare. Dessutom blir det allt vanligare att sjukdomen dyker upp senare i livet hos äldre barn och hos vuxna. Jämfört med andra länder har Sverige rekordmånga glutenintoleranta. En orsak till detta misstänks vara den stora mängd mjöl vi i dag äter. Brödtillverkarna tillsätter dessutom extra gluten i sina produkter för att göra dem luftigare. Format: 215x270 mm

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd (2015)

I mars 2015 släpptes boken Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd skriven av Michael McCamley. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 157 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Love food.

Köp boken Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd (Upplaga 1)

Harvard

McCamley, M. (2015). Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd. 1:a uppl. Love food.

Oxford

McCamley, Michael, Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd, 1 uppl. (Love food, 2015).

APA

McCamley, M. (2015). Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd (1:a uppl.). Love food.

Vancouver

McCamley M. Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd. 1:a uppl. Love food; 2015.