Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten; Maria Blohm, Jessica Frej; 2015
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten; Maria Blohm, Jessica Frej; 2015

Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten Upplaga 1

av Maria Blohm, Jessica Frej

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789187785207
  • Sidor: 127 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten (2015)

I juli 2015 släpptes boken Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten skriven av Maria Blohm, Jessica Frej. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 127 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten (Upplaga 1)

Harvard

Blohm, M. & Frej, J. (2015). Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten. 1:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Blohm, Maria & Frej, Jessica, Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten, 1 uppl. (Massolit Förlag, 2015).

APA

Blohm, M., & Frej, J. (2015). Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten (1:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Blohm M, Frej J. Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten. 1:a uppl. Massolit Förlag; 2015.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.