Älgen - efter skottet : från träff till tallrik; Lars Bengtsson; 2004
Älgen - efter skottet : från träff till tallrik; Lars Bengtsson; 2004

Älgen - efter skottet : från träff till tallrikUpplaga 1

av Lars Bengtsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789185185009
  • Förlag: Devella
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Indelad i sjutton kapitel i tre avdelningar: Skogen, Slaktboden och Köket, samt ett fåtal grundrecept för älg. Älgkött blir en välsmakande delikatess om handlaget och kunskapen finns vid urtagning, flåning, hängning/mörning, styckning, infrysning, upptining och tillagning. Författare: Lars Bengtsson, 40 år som aktiv jägare och professionell inom charkuteribranschen som bla styckmästare, utbildare och föreläsare. Grundare av lasses viltskola.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Älgen - efter skottet : från träff till tallrik (2004)

2004 släpptes boken Älgen - efter skottet : från träff till tallrik skriven av Lars Bengtsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska. Förlaget bakom boken är Devella.

Köp boken Älgen - efter skottet : från träff till tallrik på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Älgen - efter skottet : från träff till tallrik (Upplaga 1)

Harvard

Bengtsson, L. (2004). Älgen - efter skottet : från träff till tallrik. 1:a uppl. Devella.

Oxford

Bengtsson, Lars, Älgen - efter skottet : från träff till tallrik, 1 uppl. (Devella, 2004).

APA

Bengtsson, L. (2004). Älgen - efter skottet : från träff till tallrik (1:a uppl.). Devella.

Vancouver

Bengtsson L. Älgen - efter skottet : från träff till tallrik. 1:a uppl. Devella; 2004.