Älgen - efter skottet : från träff till tallrik Upplaga 1
Indelad i sjutton kapitel i tre avdelningar: Skogen, Slaktboden och Köket, samt ett fåtal grundrecept för älg. Älgkött blir en välsmakande delikatess om handlaget och kunskapen finns vid urtagning, flåning, hängning/mörning, styckning, infrysning, upptining och tillagning. Författare: Lars Bengtsson, 40 år som aktiv jägare och professionell inom charkuteribranschen som bla styckmästare, utbildare och föreläsare. Grundare av lasses viltskola.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789185185009
Förlag: Devella
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Indelad i sjutton kapitel i tre avdelningar: Skogen, Slaktboden och Köket, samt ett fåtal grundrecept för älg. Älgkött blir en välsmakande delikatess om handlaget och kunskapen finns vid urtagning, flåning, hängning/mörning, styckning, infrysning, upptining och tillagning. Författare: Lars Bengtsson, 40 år som aktiv jägare och professionell inom charkuteribranschen som bla styckmästare, utbildare och föreläsare. Grundare av lasses viltskola.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.