Grundläggande livsmedelshygien; Ingrid Lindholm; 2009
Grundläggande livsmedelshygien; Ingrid Lindholm; 2009

Grundläggande livsmedelshygien Upplaga 3

av Ingrid Lindholm

5.0 (2)

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789147092710
  • Sidor: 128 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås. Läs mer Utmärkande drag - Texten innehåller konkreta exempel - Grupparbetsuppgifter ger möjlighet att diskutera och tillämpa kunskaperna - Anpassad språknivå I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU. Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar. Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU. Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten. Boken finns inläst hos Inläsningstjänst. Om författarna Ingrid Lindholm är socionom och arbetar med tillståndsfrågor i Malmö stad. Hon har i många år arbetat statligt och kommunalt med tillstånds- och avtalsfrågor på offentlig plats. Hon har också skrivit boken Ansvarsfull servering av alkoholdrycker.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Grundläggande livsmedelshygien (2009)

I mars 2009 släpptes boken Grundläggande livsmedelshygien skriven av Ingrid Lindholm. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 128 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Grundläggande livsmedelshygien på Studentapan och spara pengar.

Finns i 3 upplagor

Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Grundläggande livsmedelshygien (Upplaga 3)

Harvard

Lindholm, I. (2009). Grundläggande livsmedelshygien. 3:e uppl. Liber.

Oxford

Lindholm, Ingrid, Grundläggande livsmedelshygien, 3 uppl. (Liber, 2009).

APA

Lindholm, I. (2009). Grundläggande livsmedelshygien (3:e uppl.). Liber.

Vancouver

Lindholm I. Grundläggande livsmedelshygien. 3:e uppl. Liber; 2009.

Alla upplagor

Köp boken

209 kr