Food Microbiology; Martin R Adams, Maurice O Moss, Peter J McClure; 2016
Food Microbiology; Martin R Adams, Maurice O Moss, Peter J McClure; 2016

Food Microbiology Upplaga 4

av Martin R Adams, Maurice O Moss, Peter J McClure

  • Upplaga: 4e upplagan
  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9781849739603
  • Sidor: 562 st
  • Förlag: Royal Society of Chemistry
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

Food Microbiology by Adams and Moss has been a popular textbook since it was first published in 1995. Now in its fourth edition, Peter McClure joins the highly successful authorship in order to bring the book right up to date. Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised individual chapters and uses new examples to illustrate incidents with particular attention being paid to images. Thorough and accessible, it is designed for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food Microbiology (2016)

2016 släpptes boken Food Microbiology skriven av Martin R Adams, Maurice O Moss, Peter J McClure. Det är den 4e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 562 sidor. Förlaget bakom boken är Royal Society of Chemistry.

Köp boken Food Microbiology på Studentapan och spara pengar.

Finns i 5 upplagor

Upplaga 5, Upplaga 4, Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Tillhör kategorierna

Referera till Food Microbiology (Upplaga 4)

Harvard

Adams, M. R., Moss, M. O. & McClure, P. J. (2016). Food Microbiology. 4:e uppl. Royal Society of Chemistry.

Oxford

Adams, Martin R, Moss, Maurice O & McClure, Peter J, Food Microbiology, 4 uppl. (Royal Society of Chemistry, 2016).

APA

Adams, M. R., Moss, M. O., & McClure, P. J. (2016). Food Microbiology (4:e uppl.). Royal Society of Chemistry.

Vancouver

Adams MR, Moss MO, McClure PJ. Food Microbiology. 4:e uppl. Royal Society of Chemistry; 2016.

Alla upplagor

Köp boken

389 kr
739 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!