Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter; Malin Persson, Linda Persson; 2020
Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter; Malin Persson, Linda Persson; 2020

Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter Upplaga 1

av Malin Persson, Linda Persson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789188953971
  • Sidor: 156 st
  • Förlag: Roos & Tegner
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Det började som en rolig utmaning systrarna emellan. Under ett år skulle de ersätta importerad mat med vad naturen runt omkring dem hade att erbjuda. När skafferiet fylldes med marmelader och picklade grönsaker och doften från trädgårdens fynd på spisen spred sig   flyttades tanken även till badrumsskåpet och städskåpet. Borde inte de kemiska preparaten kunna bytas ut mot mer naturliga? Jovisst! Vad sägs om ett kittlande nässelkroppssalt eller en städvinäger kryddad med granskott? Det är bara några exempel på allt du kan hitta när du tittar in i systrarna Perssons skafferi. Detta är en drömsk och hänförande bok att förlora sig i. Fantastiska bilder från alla årstider och vackra miljöer gör det lätt att bli inspirerad. Den sprider en lust och glädje över att ge sig ut i naturen och att ta steget bort från syntetiska dofter och smaker via oemotståndliga recept, spännande tinkturer och moderna kreationer i samklang med naturen. LINDA PERSSON har arbetat som kropps terapeut och hälsokonsult, men är idag matkreatör och kock. Hon har föreläst, inspirerat och utbildat människor i mat och hälsa i över 20 år och dessutom under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö. MALIN PERSSON är kreativ influencer, programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Som fotomodell på internationell toppnivå fick hon uppleva en industri med en extrem slit-och-slängkultur vilket ledde in henne på den nuvarande karriärbanan. Systrarna är uppvuxna i de mörkaste snapphaneskogarna i norra Skåne och fritiden tillbringades oftast tillsammans med familjen ute i skog och mark. Att få växa upp nära naturen gav dem en passion för det hållbara och naturliga.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter (2020)

I oktober 2020 släpptes boken Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter skriven av Malin Persson, Linda Persson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 156 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Roos & Tegner.

Köp boken Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter på Studentapan och spara pengar.

Referera till Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter (Upplaga 1)

Harvard

Persson, M. & Persson, L. (2020). Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter. 1:a uppl. Roos & Tegner.

Oxford

Persson, Malin & Persson, Linda, Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter, 1 uppl. (Roos & Tegner, 2020).

APA

Persson, M., & Persson, L. (2020). Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter (1:a uppl.). Roos & Tegner.

Vancouver

Persson M, Persson L. Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter. 1:a uppl. Roos & Tegner; 2020.

Köp boken

Helt ny

231 kr