Allt om Mat & Vin; Allt om mat; 2013
Allt om Mat & Vin; Allt om mat; 2013

Allt om Mat & Vin Upplaga 1

av Allt om mat

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789113054599
  • Sidor: 311 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Den stora önskeboken för alla mat- och vinintresserade. Allt om Mat har samlat några av sina mest eleganta middagsrecept i genomtänkta menyer för alla tillfällen. Så ta fram finporslinet och bjud på utsökta trerättersmiddagar med rätt dryck till varje rätt! Inledningskapitlet ger svar på frågor om luftning och dekantering, bästa serveringstemperatur för olika viner, druvsorter, vad som passar till vad, vanliga vindefekter, vin i matlagning, hållbarhet och mycket, mycket mera. Så följer ett fyrtiotal kompletta trerätters­menyer med vintips till samtliga rätter. Vad sägs om löjrom med jordärtskocka, gurka och knaprigt bacon till förrätt? Till huvudrätt serveras lammracks med ugnsbakade betor och lök, kompletterat med en getostreduktion. Måltiden avslutas med vaniljsemifreddo med limeblåbär och havresmul. Vinråden blir en frisk champagne eller annat mousserande, torrt vin till förrätten, ett friskt rött vin med markerade syror blir en fin följeslagare till lammets örtiga toner och getostreduktionen med sin sälta rundar av vinets syror på ett läckert sätt. Till efterrättens syrliga och fräscha toner passar ett mousserande sött vin i frisk stil. Italienska moscato d´Asti är ett bra val.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Allt om Mat & Vin (2013)

I september 2013 släpptes boken Allt om Mat & Vin skriven av Allt om mat. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 311 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Allt om Mat & Vin på Studentapan och spara pengar.

Referera till Allt om Mat & Vin (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2013). Allt om Mat & Vin. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

mat, Allt om, Allt om Mat & Vin, 1 uppl. (Norstedts, 2013).

APA

mat, A. om. (2013). Allt om Mat & Vin (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

mat A om. Allt om Mat & Vin. 1:a uppl. Norstedts; 2013.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.