Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare; Martin Johansson; 2009
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare; Martin Johansson; 2009

Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare Upplaga 1

av Martin Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789127118874
  • Sidor: 103 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer. "Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete." Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare (2009)

I september 2009 släpptes boken Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare skriven av Martin Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 103 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare på Studentapan och spara pengar.

Referera till Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, M. (2009). Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Johansson, Martin, Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2009).

APA

Johansson, M. (2009). Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Johansson M. Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2009.

Köp boken

Helt ny

219 kr