3 säljare
Stora ölboken Upplaga 1
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, Kategori:Dryckeslitteratur - Öl. Motivering: "Få kan matcha Jan-Erik Svenssons mångåriga ölkulturella erfarenheter, och nu finns de samlade i denna innehållsdigra bok, som följaktligen innehåller allt man behöver veta i ämnet öl." Jan-Erik Svensson hör till pionjärerna när det gäller utvecklingen av Sveriges Ölkultur. I "Stora ölboken" behandlar han världens öl med utgångspunkt från olika öltyper och hur de hänger samman. Läsaren kan fördjupa sig i historia, råvaror, tillverkningsmetoder och specifika kännetecken för öl från när och fjärran. Idag åtnjuter öl ett genuint och intensivt intresse i många länder, också i trakter som tidigare inte haft någon utvecklad ölkultur. Nya bryggerier växer som svampar ur jorden och allt fler intresserar sig för öl som kulturdryck. Boken är systematiskt upplagd och ger förståelse för de stora sammanhangen. Fokus ligger på de regioner i nordvästra och mellersta Europa där dagens ölkultur utvecklades till yttersta förfining. Ölets anmärkningsvärda återkomst som kulturdryck får också stor plats. Boken ska kunna användas som faktaspäckad uppslagsbok men också inbjuda till läsning för det rena nöjets skull.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2013
ISBN: 9789186287245
Förlag: Grenadine Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 220 st
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, Kategori:Dryckeslitteratur - Öl. Motivering: "Få kan matcha Jan-Erik Svenssons mångåriga ölkulturella erfarenheter, och nu finns de samlade i denna innehållsdigra bok, som följaktligen innehåller allt man behöver veta i ämnet öl." Jan-Erik Svensson hör till pionjärerna när det gäller utvecklingen av Sveriges Ölkultur. I "Stora ölboken" behandlar han världens öl med utgångspunkt från olika öltyper och hur de hänger samman. Läsaren kan fördjupa sig i historia, råvaror, tillverkningsmetoder och specifika kännetecken för öl från när och fjärran. Idag åtnjuter öl ett genuint och intensivt intresse i många länder, också i trakter som tidigare inte haft någon utvecklad ölkultur. Nya bryggerier växer som svampar ur jorden och allt fler intresserar sig för öl som kulturdryck. Boken är systematiskt upplagd och ger förståelse för de stora sammanhangen. Fokus ligger på de regioner i nordvästra och mellersta Europa där dagens ölkultur utvecklades till yttersta förfining. Ölets anmärkningsvärda återkomst som kulturdryck får också stor plats. Boken ska kunna användas som faktaspäckad uppslagsbok men också inbjuda till läsning för det rena nöjets skull.
179 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.