Stora boken om naturligt glutenfri bakning; Karolina Tegelaar; 2014
Stora boken om naturligt glutenfri bakning; Karolina Tegelaar; 2014

Stora boken om naturligt glutenfri bakning Upplaga 1

av Karolina Tegelaar

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789163751493
  • Sidor: 353 st
  • Förlag: Praefekt Omnimedia
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakgrund som forskare lyckats arbeta fram en helt ny standard på glutenfria och allergivänliga bakverk. I boken finns över 150 recept i absolut världsklass. Det är inte svårt att baka utan gluten med rätt ingredienser. Utöver alla recept finns en genomgång av hur du enkelt anpassar dina egna recept till att bli glutenfria. Boken innehåller recept på flera olika mjölblandningar som du kan blanda i större mängder och använda istället för vetemjöl. Det är den första boken i Sverige i sitt slag. Helt fri från vete, råg och korn. Alla recept är fria från gluten, ägg och mjölk och de allra flesta är utan soja, nötter, majs eller baljväxter. Recepten är dessutom framtagna helt utan växtfiber som annars suger upp vätska i kakor och degar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Stora boken om naturligt glutenfri bakning (2014)

I april 2014 släpptes boken Stora boken om naturligt glutenfri bakning skriven av Karolina Tegelaar. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 353 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Praefekt Omnimedia.

Köp boken Stora boken om naturligt glutenfri bakning på Studentapan och spara pengar.

Referera till Stora boken om naturligt glutenfri bakning (Upplaga 1)

Harvard

Tegelaar, K. (2014). Stora boken om naturligt glutenfri bakning. 1:a uppl. Praefekt Omnimedia.

Oxford

Tegelaar, Karolina, Stora boken om naturligt glutenfri bakning, 1 uppl. (Praefekt Omnimedia, 2014).

APA

Tegelaar, K. (2014). Stora boken om naturligt glutenfri bakning (1:a uppl.). Praefekt Omnimedia.

Vancouver

Tegelaar K. Stora boken om naturligt glutenfri bakning. 1:a uppl. Praefekt Omnimedia; 2014.

Köp boken

705 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!