GI-metoden introducerades för ett par år sedan och är fortfarande en av de allra mest populära dieterna just nu. Varför? Jo, mat med lågt glykemiskt index reagerar i samklang med din kropp. Du äter gott, är mätt längre, mår bättre och går ner i vikt – samtidigt!
I denna samlingsvolym med de tidigare utgivna titlarna Mat med lågt GI och Snabbt i form med lågt GI finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och övningar för att nå din drömvikt samt en enkel översiktskarta över vilken mat du bör äta för att behålla den. Här finns över 80 recept på bra mat med lågt GI-värde, att servera till vardags och till fest. Njutbara frukostar, fräscha luncher, goda middagar och läckra desserter – varför inte prova örtkryddad grillad haloumi med bulgur och rödbetssallad, eller kanske fläskfilé med rotselleri- och potatiskakor, och avsluta det hela med en ljuvligt mustig chokladmousse?
Recepten och träningsprogrammen kompletteras med en översiktlig genomgång av GI-metodens grundläggande principer. Det gör det ännu enklare att förstå, och följa, en kosthållning som får dig att må bra både nu och på lång sikt.
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker