Reviderad upplaga av den sanna klassikern i köket!
Rutiga kokboken har reviderats med nya bilder på fräscha moderna råvaror och andra tillagningssätt. Nu finns tex mera pasta, wokat och färska örtkryddor. Även nya recept har tillkommit i anslutning till nya bilder. Rutiga kokbokens första upplaga kom år 1980. Nu liksom då är den tänkt att vara ett hjälpmedel i köket som ger svar på det mesta. Mat och matlagning blir viktigare för oss, men får samtidigt inte ta för mycket av vår tid. Vi ändrar också smak och vanor i allt snabbare takt och all världens kök påverkar vad vi vill tillaga och äta. För att lyckas behövs en bra baskokbok som ger inspiration och som enkelt förklarar hur man på bästa sätt utnyttjar råvaror och matlagningsteknik. Rutiga kokboken hjälper fortfarande både den som lagar mat för singelhushåll och den som lagar till många.
Recepten följs alltid av serveringsförslag som tillsammans med rätten ska ge mat som ska smaka gott och också vara garanterat nyttig. 480 färgfoton, över 1.500 recept.
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker