Yotam Ottolenghis sätt att ta sig an och laga grönsaker har förändrat vegetarisk matlagning i grunden. Att hans originella sätt att krydda och blanda smaker har kommit att inspirera människor över hela världen är tydligt. I dag ser man spår av hans karakteristiska kokkonst överallt - såväl i mattidningar och kokböcker som på restauranger och i färdiga matkassar.
Yotam Ottolenghis första vegetariska kokbok,Plenty: vegetariska favoriter, har blivit en kultkokbok och han har mycket hängivna anhängare - såväl vegetarianer som icke-vegetarianer. Plenty more: 150 nya gröna recept är, som namnet antyder, uppföljaren till Plenty. Sett till antal sidor och recept erbjuder Plenty more på mer än sin föregångare. Här är också kapitlen indelade efter olika tillagningstekniker, som till exempel kokt, ångat, grillat, brässerat och ugnsbakat.
Yotam Ottolenghi är bördig från Israel, men bor sedan många år i London och har etablerat sig som en av de mest spännande nya kockarna i England i dag. Medelhavskökets traditioner är tydliga i hans matlagning - där arven från öst och väst blandas. Yotams rätter är originella, vackra och innovativa. Han lockar fram fantastiska smaker och skapar spännande smakkombinationer. Med över en miljon sålda böcker är han känd i hela världen. Yotam är inte själv vegetarian, men anses allmänt ha tagit vegetarisk mat till en ny nivå.
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker