Nötkött; Anna Hessle, Anna Jamieson; 2020
Nötkött; Anna Hessle, Anna Jamieson; 2020

Nötkött Upplaga 2

av Anna Hessle, Anna Jamieson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789151957302
  • Sidor: 238 st
  • Förlag: Vulkan
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Nötkött (2020)

I juli 2020 släpptes boken Nötkött skriven av Anna Hessle, Anna Jamieson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 238 sidor djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Vulkan.

Köp boken Nötkött på Studentapan och spara pengar.

Referera till Nötkött (Upplaga 2)

Harvard

Hessle, A. & Jamieson, A. (2020). Nötkött. 2:a uppl. Vulkan.

Oxford

Hessle, Anna & Jamieson, Anna, Nötkött, 2 uppl. (Vulkan, 2020).

APA

Hessle, A., & Jamieson, A. (2020). Nötkött (2:a uppl.). Vulkan.

Vancouver

Hessle A, Jamieson A. Nötkött. 2:a uppl. Vulkan; 2020.

Köp boken

Helt ny

339 kr