Matlagningslära - metodik och organisation; Margareta Garpendal; 1999
Matlagningslära - metodik och organisation; Margareta Garpendal; 1999

Matlagningslära - metodik och organisation Upplaga 1

av Margareta Garpendal

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1999
  • ISBN: 9789147050109
  • Sidor: 224 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bl.a. ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp. Läs mer Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bland annat ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp. Boken är främst avsedd för grundkurserna i varmkök respektive kallkök samt kursen storkök på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livsmedelsprogrammet, men kan även användas i andra utbildningar för arbete inom restaurang och storhushåll. Om författarna Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang, Maj Appelqvist ekonomiföreståndare och lärare i storhushåll, Astrid Kaleen lärare i storhushåll.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Matlagningslära - metodik och organisation (1999)

I januari 1999 släpptes boken Matlagningslära - metodik och organisation skriven av Margareta Garpendal. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 224 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Matlagningslära - metodik och organisation på Studentapan och spara pengar.

Referera till Matlagningslära - metodik och organisation (Upplaga 1)

Harvard

Garpendal, M. (1999). Matlagningslära - metodik och organisation. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Garpendal, Margareta, Matlagningslära - metodik och organisation, 1 uppl. (Liber, 1999).

APA

Garpendal, M. (1999). Matlagningslära - metodik och organisation (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Garpendal M. Matlagningslära - metodik och organisation. 1:a uppl. Liber; 1999.

Köp boken

79 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!