1 säljare
Matlagningslära - metodik och organisation Upplaga 1
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bl.a. ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Läs mer
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bland annat ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Boken är främst avsedd för grundkurserna i varmkök respektive kallkök samt kursen storkök på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livsmedelsprogrammet, men kan även användas i andra utbildningar för arbete inom restaurang och storhushåll.
Om författarna
Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang, Maj Appelqvist ekonomiföreståndare och lärare i storhushåll, Astrid Kaleen lärare i storhushåll.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 1999
ISBN: 9789147050109
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 224 st
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bl.a. ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Läs mer
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bland annat ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Boken är främst avsedd för grundkurserna i varmkök respektive kallkök samt kursen storkök på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livsmedelsprogrammet, men kan även användas i andra utbildningar för arbete inom restaurang och storhushåll.
Om författarna
Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang, Maj Appelqvist ekonomiföreståndare och lärare i storhushåll, Astrid Kaleen lärare i storhushåll.
79 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.