Matlagningens grunder: en metodhandbok; Varg Gyllander; 1997
Matlagningens grunder: en metodhandbok; Varg Gyllander; 1997

Matlagningens grunder: en metodhandbokUpplaga 1

av Varg Gyllander

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1997
  • ISBN: 9789172130067
  • Sidor: 214 st
  • Förlag: Proteam
  • Språk: Svenska

Om boken

1997 släpptes boken Matlagningens grunder: en metodhandbok skriven av Varg Gyllander. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 214 sidor. Förlaget bakom boken är Proteam.

Köp boken Matlagningens grunder: en metodhandbok på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Matlagningens grunder: en metodhandbok (Upplaga 1)

Harvard

Gyllander, V. (1997). Matlagningens grunder: en metodhandbok. 1:a uppl. Proteam.

Oxford

Gyllander, Varg, Matlagningens grunder: en metodhandbok, 1 uppl. (Proteam, 1997).

APA

Gyllander, V. (1997). Matlagningens grunder: en metodhandbok (1:a uppl.). Proteam.

Vancouver

Gyllander V. Matlagningens grunder: en metodhandbok. 1:a uppl. Proteam; 1997.