Mat från hela världen : en resa för matälskare; Kerstin Törngren, Per Johan Hasselqvist; 2009
Mat från hela världen : en resa för matälskare; Kerstin Törngren, Per Johan Hasselqvist; 2009

Mat från hela världen : en resa för matälskareUpplaga 1

av Kerstin Törngren, Per Johan Hasselqvist

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789113023403
  • Sidor: 600 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ... Detta är en bok att älska! Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare! Exempel ur innehållet: - Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings - Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio - Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa - Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad - Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry - Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora - Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök - Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash - Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor - Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi - Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche - Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar - Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet - Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te. I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mat från hela världen : en resa för matälskare (2009)

I juli 2009 släpptes boken Mat från hela världen : en resa för matälskare skriven av Kerstin Törngren, Per Johan Hasselqvist. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 600 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mat från hela världen : en resa för matälskare på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mat från hela världen : en resa för matälskare (Upplaga 1)

Harvard

Törngren, K. & Hasselqvist, P. J. (2009). Mat från hela världen : en resa för matälskare. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Törngren, Kerstin & Hasselqvist, Per Johan, Mat från hela världen : en resa för matälskare, 1 uppl. (Norstedts, 2009).

APA

Törngren, K., & Hasselqvist, P. J. (2009). Mat från hela världen : en resa för matälskare (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Törngren K, Hasselqvist PJ. Mat från hela världen : en resa för matälskare. 1:a uppl. Norstedts; 2009.