Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten; Marie Löf, Gunilla Lindeberg; 2007
Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten; Marie Löf, Gunilla Lindeberg; 2007

Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten

av Marie Löf, Gunilla Lindeberg

  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789100112103
  • Sidor: 185 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

När du väntar barn och när du ammar är det viktigt att äta bra, för då mår både du själv och barnet bra. Förr sa man att man skulle äta för två när man väntade barn, men följer du den rekommendationen kan du lägga på dig onödiga kilon som kan vara svåra att bli av med senare. De senaste forskningsrönen och riktlinjerna utgår mer från individen och säger att den som väger lite innan graviditeten ska gå upp mer, medan den som väger mycket ska gå upp mindre. Det har också visat sig att det är bra att vara uppmärksam på vissa livsmedel som till exempel kan innehålla miljögifter. Många blivande mammor är oroliga för att göra fel under graviditeten och har funderingar kring olika saker. Hur mycket ska jag äta? Hur mycket bör jag gå upp i vikt? Måste jag sluta äta min favoritost? Vågar jag äta fisk? Hur länge kan jag träna? När kan jag komma igång att träna efter förlossningen? Vad ska jag äta när jag ammar? I Mat för gravida och ammande får du svaren på alla dina funderingar och dessutom en massa handfasta råd och tips om mat och motion. Du hittar också femtio inspirerande recept på lättlagad, nyttig och god mat, såväl soppor, pastarätter och grytor som efterrätter och bröd. När du har läst den här boken kan du istället ägna dig åt det väsentliga att njuta av graviditeten och amningstiden!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten (2007)

I september 2007 släpptes boken Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten skriven av Marie Löf, Gunilla Lindeberg. Den är skriven på svenska och består av 185 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten

Harvard

Löf, M. & Lindeberg, G. (2007). Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Löf, Marie & Lindeberg, Gunilla, Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten (Albert Bonniers Förlag, 2007).

APA

Löf, M., & Lindeberg, G. (2007). Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Löf M, Lindeberg G. Mat för gravida och ammande : de senaste forskningsrönen och de bästa recepten. Albert Bonniers Förlag; 2007.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.