endast ny
Magnifika frukostar : För kemister och andra livsnjutare Upplaga 1
Frukosten är den mest intressanta av alla måltider! Frukosten är intim. Det är sällan man bjuder hem gäster till frukost och en anledning är att vi är oerhört konservativa kring vad vi äter vid denna måltid. Det ska vara just ostmacka och kaffe, eller havregrynsgröt som kokas genom att flingorna hälls ner i hett vatten, absolut inte tvärtom. Den här boken är en hyllning till frukosten i populärkulturen men också inom kemin. Här finns allt från gröt och bröd till kött och fisk. Magnifika frukostarär en inofficiell uppföljare till Glass för kemisteroch är likt sin föregångare en spännande kokbok med mycket läsning och fantastiska bilder. Jag älskar frukost och jag försöker att äta det som serveras när jag reser runt om i världen. Den här boken handlar om några av mina favoritfrukostar. För att baka härligt fluffigt bröd hjälper det att veta hur gluten bildas i en deg och hur olika jäsmedel fungerar. För att koka ett ägg så som man vill ha det underlättar det om vi förstår hur värme transporteras genom ägget och hur de olika proteinerna i vitan och gulan beter sig. Så, var inte så konventionell utan bjud hem någon till frukost redan i morgon bitti.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2018
ISBN: 9789188589125
Förlag: Fri Tanke Förlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 231 st
Frukosten är den mest intressanta av alla måltider! Frukosten är intim. Det är sällan man bjuder hem gäster till frukost och en anledning är att vi är oerhört konservativa kring vad vi äter vid denna måltid. Det ska vara just ostmacka och kaffe, eller havregrynsgröt som kokas genom att flingorna hälls ner i hett vatten, absolut inte tvärtom. Den här boken är en hyllning till frukosten i populärkulturen men också inom kemin. Här finns allt från gröt och bröd till kött och fisk. Magnifika frukostarär en inofficiell uppföljare till Glass för kemisteroch är likt sin föregångare en spännande kokbok med mycket läsning och fantastiska bilder. Jag älskar frukost och jag försöker att äta det som serveras när jag reser runt om i världen. Den här boken handlar om några av mina favoritfrukostar. För att baka härligt fluffigt bröd hjälper det att veta hur gluten bildas i en deg och hur olika jäsmedel fungerar. För att koka ett ägg så som man vill ha det underlättar det om vi förstår hur värme transporteras genom ägget och hur de olika proteinerna i vitan och gulan beter sig. Så, var inte så konventionell utan bjud hem någon till frukost redan i morgon bitti.
254 kr267 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.