Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap; Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim; 2009
Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap; Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim; 2009

Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbapUpplaga 1

av Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789127117617
  • Sidor: 123 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar. Familjen Lim startade Skandinaviens första koreanska restaurang på Luntmakargatan i Stockholm i mitten av 70-talet, övertygade om att det skulle gå att få svenskarna att uppskatta kimchi, bulgogi, bibimbap och andra koreanska läckerheter. Och de hade rätt, förstås! Koreansk mat innehåller ett 50-tal recept, ett kapitel om nationalrätten kimchi och en genomgång av de viktigaste ingredienserna i koreansk matlagning.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap (2009)

I mars 2009 släpptes boken Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap skriven av Byung-Hi Lim, Byung-Soon Lim. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 123 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap på Studentapan och spara pengar.

Referera till Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap (Upplaga 1)

Harvard

Lim, B.-H. & Lim, B.-S. (2009). Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Lim, Byung-Hi & Lim, Byung-Soon, Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap, 1 uppl. (Natur & Kultur, 2009).

APA

Lim, B.-H., & Lim, B.-S. (2009). Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Lim BH, Lim BS. Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap. 1:a uppl. Natur & Kultur; 2009.