Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket; Anne Willan; 2008
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket; Anne Willan; 2008

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket Upplaga 2

av Anne Willan

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789185605538
  • Sidor: 526 st
  • Förlag: Bonnier Impact
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla.. Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket. Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket (2008)

I juni 2008 släpptes boken Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket skriven av Anne Willan. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 526 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Impact.

Köp boken Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket (Upplaga 2)

Harvard

Willan, A. (2008). Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket. 2:a uppl. Bonnier Impact.

Oxford

Willan, Anne, Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket, 2 uppl. (Bonnier Impact, 2008).

APA

Willan, A. (2008). Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket (2:a uppl.). Bonnier Impact.

Vancouver

Willan A. Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket. 2:a uppl. Bonnier Impact; 2008.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.