Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna; Soki Choi; 2018
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna; Soki Choi; 2018

Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

av Soki Choi

  • Utgiven: 2018
  • ISBN: 9789174247725
  • Sidor: 204 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera. Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa. Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier. ”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.” Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018 "Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin." Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna (2018)

I augusti 2018 släpptes boken Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna skriven av Soki Choi. Den är skriven på svenska och består av 204 sidor djupgående information om hälsa. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna på Studentapan och spara uppåt 52% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

Harvard

Choi, S. (2018). Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna. Bonnier Fakta.

Oxford

Choi, Soki, Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna (Bonnier Fakta, 2018).

APA

Choi, S. (2018). Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna. Bonnier Fakta.

Vancouver

Choi S. Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna. Bonnier Fakta; 2018.

Köp boken

125 kr
259 kr