Julkokboken; Allt om mat,; 2011
Julkokboken; Allt om mat,; 2011

Julkokboken Upplaga 1

av Allt om mat,

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789113038414
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Hösten 2010 utkom Stora kokboken. Den blev en av höstens storsäljare och välkomnades som den nya generationens grundkokbok. Stort, generöst format, rikt illustrerad med inspirerande matbilder och absolut pålitlig efter otaliga provlagningar i Allt om Mats provkök. Nu följer vi upp framgången med Allt om Mats julkokbok, samma inbjudande format, lika inspirerande, lika pålitlig. För dig som vill fira en traditionell jul med alla goda inslag är Allt om Mats julkokbok ett inspirerande måste! Boken tar sin början redan i advent med recept på bland annat ätbara julklappar, godis, glögg- och adventsfestmenyer. Och naturligtvis pepparkaksbak. I Luciakapitlet hittar vi recept på allt från gröt och lussebullar till hemkryddat brännvin. Dan före dan lägger vi in sillar, gör köttbullar , bakar leverpastej och skinka. Har du lust finns även recept på sylta. Vi avslutar med en uppesittarkväll, smakar på skinkan tillsammans med en öl och vår egen snaps. Julafton inleds med julfrukost. Här finns ett femtontal recept för det stora julbordet, men du får också förslag på en liten enkel jul för två, för en grön jul, eller för den "mobila julen". Julmat från hela världen är ett annat inspirerande avsnitt. Varför inte bjuda på Afternoon tea när du får besök på juldagen, eller kanske en drink framför brasan? I Allt om Mats julkokbok får du också tips och idéer för hur du tar hand om resterna under mellandagarna. Och sist, men inte minst, bjuder boken på ett fylligt kapitel med olika nyårsmenyer på teman som "nattamat", "nyårssupé för två", "knytkalas & buffé", "lyxmiddag" och "tolvslaget".

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Julkokboken (2011)

I september 2011 släpptes boken Julkokboken skriven av Allt om mat, . Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Julkokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Julkokboken (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2011). Julkokboken. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

mat, Allt om, Julkokboken, 1 uppl. (Norstedts, 2011).

APA

mat, A. om. (2011). Julkokboken (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

mat A om. Julkokboken. 1:a uppl. Norstedts; 2011.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.