Italienska klassiker; Bo Hagström, Robert Maglia; 2011
Italienska klassiker; Bo Hagström, Robert Maglia; 2011

Italienska klassikerUpplaga 1

av Bo Hagström, Robert Maglia

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789153436133
  • Sidor: 125 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Italiensk mat förknippas kanske främst med pasta och pizza och italienarna äter mest pasta i världen. Men det italienska köket har så mycket mer att erbjuda - antipasti, primi, secondi, contorni och dolci. I Italienska klassiker varvas välbekanta recept med kul kuriosa. Visste du till exempel att svartpepparn i pasta alla carbonara - eller kolarhustruns pasta - sägs symbolisera koldammet som kolaren drog med sig hem? Eller att carpaccion kom till när en grevinna med dåliga blodvärden ordinerades av sin läkare att äta råbiff och varierade menyn med oxfilé i tunna skivor?

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Italienska klassiker (2011)

I maj 2011 släpptes boken Italienska klassiker skriven av Bo Hagström, Robert Maglia. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 125 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Italienska klassiker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Italienska klassiker (Upplaga 1)

Harvard

Hagström, B. & Maglia, R. (2011). Italienska klassiker. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Hagström, Bo & Maglia, Robert, Italienska klassiker, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2011).

APA

Hagström, B., & Maglia, R. (2011). Italienska klassiker (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Hagström B, Maglia R. Italienska klassiker. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2011.