Italien : den kompletta italienska kokboken; Ingeborg Pils, Johannes B. Bucej, Stefan Pallmer; 2014
Italien : den kompletta italienska kokboken; Ingeborg Pils, Johannes B. Bucej, Stefan Pallmer; 2014

Italien : den kompletta italienska kokboken Upplaga 1

av Ingeborg Pils, Johannes B. Bucej, Stefan Pallmer

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789187161063
  • Sidor: 511 st
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket. I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver! Format: 215x270 mm

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Italien : den kompletta italienska kokboken (2014)

I september 2014 släpptes boken Italien : den kompletta italienska kokboken skriven av Ingeborg Pils, Johannes B. Bucej, Stefan Pallmer. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 511 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan Förlag.

Köp boken Italien : den kompletta italienska kokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Italien : den kompletta italienska kokboken (Upplaga 1)

Harvard

Pils, I., Bucej, J. B. & Pallmer, S. (2014). Italien : den kompletta italienska kokboken. 1:a uppl. Tukan Förlag.

Oxford

Pils, Ingeborg, Bucej, Johannes B. & Pallmer, Stefan, Italien : den kompletta italienska kokboken, 1 uppl. (Tukan Förlag, 2014).

APA

Pils, I., Bucej, J. B., & Pallmer, S. (2014). Italien : den kompletta italienska kokboken (1:a uppl.). Tukan Förlag.

Vancouver

Pils I, Bucej JB, Pallmer S. Italien : den kompletta italienska kokboken. 1:a uppl. Tukan Förlag; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.