Introduktion till mikrobiologi : med inriktning mot naturvetare och farmaceuter; Karin Carlson, Claës Linder, Klas Flärdh, Stefan Bertilsson, Magnus Lundgren, Staffan Svärd; 2017
spara 26%
5+ säljare

Introduktion till mikrobiologi : med inriktning mot naturvetare och farmaceuter Upplaga 3

av Karin Carlson, Claës Linder, Klas Flärdh, Stefan Bertilsson, Magnus Lundgren
m.fl.
Vi lever i mikroorganismernas värld! Mikroorganismerna finns överallt omkring oss och uppvisar en oanad mångfald. De påverkar oss och våra liv på ett mycket djupare plan än vad vi tidigare trott, något som vi först nu kunnat ta del av genom ny metodik.
Syftet med Introduktion till mikrobiologi är att ge en kort, men ändå heltäckande, modern introduktion till ämnet mikrobiologi. Boken vill förmedla mikroorganismers egenart och stora eko­logiska betydelse liksom den mer välkända medicinska betydelsen. Tonvikten ligger på bakterier, men också arkéer, eukaryota mikro­organismer och virus tas upp, liksom strategier för att behandla sjukdomar som dessa orsakar. I denna tredje upplaga har nya avsnitt om mikrobiell ekologi och odlingsoberoende studier av mikroorganimser lagts in. Innehållet i övrigt har fördjupats, uppdaterats och kompletterats.
Introduktion till mikrobiologi är i första hand avsedd för biologi- och farmacistudenter men kan också användas av studenter med andra utbildningsmål, t.ex. ingenjörer, lärare, läkare och sjuksköterskor. Den vänder sig även till yrkesverksamma som vill ta del av de senaste rönen.
Under fliken Extramaterial finns bokens bilder i färg. Här kommer successivt ytterligare uppdateringar av innehållet samt förslag till fördjupningsläsning att läggas ut.
Vi lever i mikroorganismernas värld! Mikroorganismerna finns överallt omkring oss och uppvisar en oanad mångfald. De påverkar oss och våra liv på ett mycket djupare plan än vad vi tidigare trott, något som vi först nu kunnat ta del av genom ny metodik.
Syftet med Introduktion till mikrobiologi är att ge en kort, men ändå heltäckande, modern introduktion till ämnet mikrobiologi. Boken vill förmedla mikroorganismers egenart och stora eko­logiska betydelse liksom den mer välkända medicinska betydelsen. Tonvikten ligger på bakterier, men också arkéer, eukaryota mikro­organismer och virus tas upp, liksom strategier för att behandla sjukdomar som dessa orsakar. I denna tredje upplaga har nya avsnitt om mikrobiell ekologi och odlingsoberoende studier av mikroorganimser lagts in. Innehållet i övrigt har fördjupats, uppdaterats och kompletterats.
Introduktion till mikrobiologi är i första hand avsedd för biologi- och farmacistudenter men kan också användas av studenter med andra utbildningsmål, t.ex. ingenjörer, lärare, läkare och sjuksköterskor. Den vänder sig även till yrkesverksamma som vill ta del av de senaste rönen.
Under fliken Extramaterial finns bokens bilder i färg. Här kommer successivt ytterligare uppdateringar av innehållet samt förslag till fördjupningsläsning att läggas ut.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 2017
ISBN: 9789144118857
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 332 st
3 upplagor
Upplaga 2 (2012)
från 119 kr
Upplaga 1 (2008)
från 195 kr
Upplaga 3 (2017)
från 345 kr
Vi lever i mikroorganismernas värld! Mikroorganismerna finns överallt omkring oss och uppvisar en oanad mångfald. De påverkar oss och våra liv på ett mycket djupare plan än vad vi tidigare trott, något som vi först nu kunnat ta del av genom ny metodik.
Syftet med Introduktion till mikrobiologi är att ge en kort, men ändå heltäckande, modern introduktion till ämnet mikrobiologi. Boken vill förmedla mikroorganismers egenart och stora eko­logiska betydelse liksom den mer välkända medicinska betydelsen. Tonvikten ligger på bakterier, men också arkéer, eukaryota mikro­organismer och virus tas upp, liksom strategier för att behandla sjukdomar som dessa orsakar. I denna tredje upplaga har nya avsnitt om mikrobiell ekologi och odlingsoberoende studier av mikroorganimser lagts in. Innehållet i övrigt har fördjupats, uppdaterats och kompletterats.
Introduktion till mikrobiologi är i första hand avsedd för biologi- och farmacistudenter men kan också användas av studenter med andra utbildningsmål, t.ex. ingenjörer, lärare, läkare och sjuksköterskor. Den vänder sig även till yrkesverksamma som vill ta del av de senaste rönen.
Under fliken Extramaterial finns bokens bilder i färg. Här kommer successivt ytterligare uppdateringar av innehållet samt förslag till fördjupningsläsning att läggas ut.
Vi lever i mikroorganismernas värld! Mikroorganismerna finns överallt omkring oss och uppvisar en oanad mångfald. De påverkar oss och våra liv på ett mycket djupare plan än vad vi tidigare trott, något som vi först nu kunnat ta del av genom ny metodik.
Syftet med Introduktion till mikrobiologi är att ge en kort, men ändå heltäckande, modern introduktion till ämnet mikrobiologi. Boken vill förmedla mikroorganismers egenart och stora eko­logiska betydelse liksom den mer välkända medicinska betydelsen. Tonvikten ligger på bakterier, men också arkéer, eukaryota mikro­organismer och virus tas upp, liksom strategier för att behandla sjukdomar som dessa orsakar. I denna tredje upplaga har nya avsnitt om mikrobiell ekologi och odlingsoberoende studier av mikroorganimser lagts in. Innehållet i övrigt har fördjupats, uppdaterats och kompletterats.
Introduktion till mikrobiologi är i första hand avsedd för biologi- och farmacistudenter men kan också användas av studenter med andra utbildningsmål, t.ex. ingenjörer, lärare, läkare och sjuksköterskor. Den vänder sig även till yrkesverksamma som vill ta del av de senaste rönen.
Under fliken Extramaterial finns bokens bilder i färg. Här kommer successivt ytterligare uppdateringar av innehållet samt förslag till fördjupningsläsning att läggas ut.
Begagnad bok
345 kr465 krSpara 120 kr (26%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
345 kr465 krSpara 120 kr (26%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar