Introduction to protein structure; Carl-Ivar Brändén; 1999
Introduction to protein structure; Carl-Ivar Brändén; 1999

Introduction to protein structureUpplaga 2

av Carl-Ivar Brändén

5.0 (1)

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 1999
  • ISBN: 9780815323051
  • Sidor: 424 st
  • Förlag: Garland
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Introduction to Protein Structure provides an account of the principles of protein structure, with examples of key proteins in their biological context generously illustrated in full-color to illuminate the structural principles described in the text. The first few chapters introduce the general principles of protein structure both for novices and for non-specialists needing a primer. Subsequent chapters use specific examples of proteins to show how they fulfill a wide variety of biological functions. The book ends with chapters on the experimental approach to determining and predicting protein structure, as well as engineering new proteins to modify their functions.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Introduction to protein structure (1999)

1999 släpptes boken Introduction to protein structure skriven av Carl-Ivar Brändén. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 424 sidor. Förlaget bakom boken är Garland.

Köp boken Introduction to protein structure på Studentapan och spara uppåt 56% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Tillhör kategorierna

Referera till Introduction to protein structure (Upplaga 2)

Harvard

Brändén, C.-I. (1999). Introduction to protein structure. 2:a uppl. Garland.

Oxford

Brändén, Carl-Ivar, Introduction to protein structure, 2 uppl. (Garland, 1999).

APA

Brändén, C.-I. (1999). Introduction to protein structure (2:a uppl.). Garland.

Vancouver

Brändén CI. Introduction to protein structure. 2:a uppl. Garland; 1999.