Handbok för köksträdgården; Lena Israelsson; 2000
1 säljare

Handbok för köksträdgården

av Lena Israelsson
Lena Israelsson, välkänd trädgårdsjournalist på tidningen Land och författare till flera odlingsböcker, har gjort en enastående pionjärinsats genom att beskriva köksträdgårdens samtliga växter och ge råd om odling, gödsling, kompostering och skörd för var och en av dem. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: totalt 90 olika slags grönsaker, 26 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen, och avslöjar knep och metoder som man kan ta till för att lyckas i vårt kärva klimat. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Lena Israelsson, välkänd trädgårdsjournalist på tidningen Land och författare till flera odlingsböcker, har gjort en enastående pionjärinsats genom att beskriva köksträdgårdens samtliga växter och ge råd om odling, gödsling, kompostering och skörd för var och en av dem. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: totalt 90 olika slags grönsaker, 26 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen, och avslöjar knep och metoder som man kan ta till för att lyckas i vårt kärva klimat. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Utgiven: 2000
ISBN: 9789146175391
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 440 st
Lena Israelsson, välkänd trädgårdsjournalist på tidningen Land och författare till flera odlingsböcker, har gjort en enastående pionjärinsats genom att beskriva köksträdgårdens samtliga växter och ge råd om odling, gödsling, kompostering och skörd för var och en av dem. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: totalt 90 olika slags grönsaker, 26 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen, och avslöjar knep och metoder som man kan ta till för att lyckas i vårt kärva klimat. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Lena Israelsson, välkänd trädgårdsjournalist på tidningen Land och författare till flera odlingsböcker, har gjort en enastående pionjärinsats genom att beskriva köksträdgårdens samtliga växter och ge råd om odling, gödsling, kompostering och skörd för var och en av dem. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: totalt 90 olika slags grönsaker, 26 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen, och avslöjar knep och metoder som man kan ta till för att lyckas i vårt kärva klimat. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Begagnad bok
339 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
339 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar