Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt; Håkan Johansson; 2016
Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt; Håkan Johansson; 2016

Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigtUpplaga 1

av Håkan Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789113072173
  • Sidor: 93 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Det enda du behöver för att göra världens godaste pizza hemma är den här boken, bra råvaror och en pizzasten. Här finns recept på fyra fina degar för varierad krispighet och smak, härliga såser och 15 spännande fyllningar. Till och med fem söta godingar fyllda med vaniljkräm, frukt och bär. Håkan Johansson blev världsmästare i bakning av söta bröd 2014 och är chefsbagare på Bageri Brillo som varje dag levererar högklassigt bröd till flera restauranger i Stockholm. Pizza är en av hans favoriträtter, och han äter det så ofta han kan, man kan ju variera fyllningarna i oändlighet! Med finess och proffsighet visar Håkan hur du, hemma i ditt kök, gör pizza på riktigt.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt (2016)

I maj 2016 släpptes boken Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt skriven av Håkan Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 93 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, H. (2016). Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Johansson, Håkan, Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt, 1 uppl. (Norstedts, 2016).

APA

Johansson, H. (2016). Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Johansson H. Gourmetpizza : för dig som gillar pizza på riktigt. 1:a uppl. Norstedts; 2016.