Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A – t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel – vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna – och berättar varför de är det – av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I september 2007 släpptes boken Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten skriven av Ulf Jörnvik. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 166 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Prisma.
Köp boken Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten på Studentapan och spara pengar.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Ingen har recenserat den här boken ännu.