Fredagsgourmet; Allt om mat,; 2014
Fredagsgourmet; Allt om mat,; 2014

Fredagsgourmet Upplaga 1

av Allt om mat,

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789113059396
  • Sidor: 320 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet. Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen. Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fredagsgourmet (2014)

I april 2014 släpptes boken Fredagsgourmet skriven av Allt om mat, . Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 320 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Fredagsgourmet på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fredagsgourmet (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2014). Fredagsgourmet. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

mat, Allt om, Fredagsgourmet, 1 uppl. (Norstedts, 2014).

APA

mat, A. om. (2014). Fredagsgourmet (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

mat A om. Fredagsgourmet. 1:a uppl. Norstedts; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.