Franska bakverk; Mia Öhrn; 2021
Franska bakverk; Mia Öhrn; 2021

Franska bakverkUpplaga 1

av Mia Öhrn

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2021
  • ISBN: 9789127174214
  • Sidor: 126 st
  • Förlag: Natur & Kultur Digital
  • Format: E-bok
  • Språk: Svenska

Om boken

Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld! I Franska bakverk har Mia Öhrn anpassat klassiska franska bakverk till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalitet. Här finns recept på alla sorters bakverk. Vetebröd och smördegsbakverk som briocher, croissanter och pains au chocolat. Bakelser och tårtor som eclairer, choux au craquelin och fransk chokladtårta. Småkakor, pajer och desserter som macarons, tarte tatin, clafoutis och krämig crème caramel. Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Mia Öhrn är konditor, matskribent och kursledare och har skrivit ett flertal bakböcker om allt från kladdkakor och macarons till chokladbollar. Franska bakverk gavs första gången ut 2013, och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Franska bakverk (2021)

I augusti 2021 släpptes boken Franska bakverk skriven av Mia Öhrn. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 126 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Digital.

Köp boken Franska bakverk på Studentapan och spara pengar.

Referera till Franska bakverk (Upplaga 1)

Harvard

Öhrn, M. (2021). Franska bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Digital.

Oxford

Öhrn, Mia, Franska bakverk, 1 uppl. (Natur & Kultur Digital, 2021).

APA

Öhrn, M. (2021). Franska bakverk (1:a uppl.). Natur & Kultur Digital.

Vancouver

Öhrn M. Franska bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Digital; 2021.