Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus; Carl-Jan Granqvist, Ingrid Nilsson; 1995
Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus; Carl-Jan Granqvist, Ingrid Nilsson; 1995

Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshusUpplaga 1

av Carl-Jan Granqvist, Ingrid Nilsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1995
  • ISBN: 9789119434029
  • Sidor: 119 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I juni 1995 släpptes boken Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus skriven av Carl-Jan Granqvist, Ingrid Nilsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 119 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus (Upplaga 1)

Harvard

Granqvist, C.-J. & Nilsson, I. (1995). Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Granqvist, Carl-Jan & Nilsson, Ingrid, Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus, 1 uppl. (Norstedts, 1995).

APA

Granqvist, C.-J., & Nilsson, I. (1995). Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Granqvist CJ, Nilsson I. Fest och vardag på Grythyttan : menyer, recept och berättelser från livet kring ett värdshus. 1:a uppl. Norstedts; 1995.