Fennema's Food Chemistry; Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema; 2008
Fennema's Food Chemistry; Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema; 2008

Fennema's Food Chemistry Upplaga 4

av Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema

  • Upplaga: 4e upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9780849392726
  • Sidor: 1160 st
  • Förlag: Taylor & Francis Ltd
  • Format: Bok
  • Språk: Engelska

Om boken

"Fennema's Food Chemistry, Fourth Edition", the latest edition of an international bestseller, offers comprehensive and cutting-edge insights into topics such as chemical-physical interactions between major food constituents, the impact of biotechnology on food supply and quality, enzymes, lipids edible muscle tissue, and edible plant tissues. It also includes an expanded chapter on toxic substances that covers bioactive substances, nutraceuticals, and toxicants from both a regulatory and a health standpoint. All chapters have been completely updated to reflect the latest information. This market leader is ideal for food chemists and advanced undergraduate/graduate students food chemistry.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fennema's Food Chemistry (2008)

2008 släpptes boken Fennema's Food Chemistry skriven av Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema. Det är den 4e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 1160 sidor. Förlaget bakom boken är Taylor & Francis Ltd.

Köp boken Fennema's Food Chemistry på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Fennema's Food Chemistry (Upplaga 4)

Harvard

Damodaran, S., Parkin, K. L. & Fennema, O. R. (2008). Fennema’s Food Chemistry. 4:e uppl. Taylor & Francis Ltd.

Oxford

Damodaran, Srinivasan, Parkin, Kirk L. & Fennema, Owen R., Fennema’s Food Chemistry, 4 uppl. (Taylor & Francis Ltd, 2008).

APA

Damodaran, S., Parkin, K. L., & Fennema, O. R. (2008). Fennema’s Food Chemistry (4:e uppl.). Taylor & Francis Ltd.

Vancouver

Damodaran S, Parkin KL, Fennema OR. Fennema’s Food Chemistry. 4:e uppl. Taylor & Francis Ltd; 2008.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.