Diabeteskokboken; Berit Paulsson; 2013
Diabeteskokboken; Berit Paulsson; 2013

Diabeteskokboken Upplaga 2

av Berit Paulsson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789153437796
  • Sidor: 159 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Diabetskokboken rymmer nästan 150 recept på god, nyttig och lättlagad mat till frukost, mellanmål, lunch och middag. Den innehåller dessutom information om kopplingen mellan kost och diabetes med råd och tips om vad du ska tänka på för att kunna laga den bästa maten. Och det är inte särskilt komplicerat! Med relativt små förändringar av dina vanor kan du leva bra även med diabetes. Diabeteskokboken är en reviderad version av Kokbok för dig som har diabetes, utvecklad av Ica Provkök. I denna reviderade utgåva medverkar Kristina Andersson och Berit Paulsson.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Diabeteskokboken (2013)

I november 2013 släpptes boken Diabeteskokboken skriven av Berit Paulsson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 159 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Diabeteskokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Diabeteskokboken (Upplaga 2)

Harvard

Paulsson, B. (2013). Diabeteskokboken. 2:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Paulsson, Berit, Diabeteskokboken, 2 uppl. (Massolit Förlag, 2013).

APA

Paulsson, B. (2013). Diabeteskokboken (2:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Paulsson B. Diabeteskokboken. 2:a uppl. Massolit Förlag; 2013.

Köp boken

245 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!