Bosöns kokbok; Petra Lundström, Emma Lindblom; 2012
Bosöns kokbok; Petra Lundström, Emma Lindblom; 2012

Bosöns kokbok Upplaga 1

av Petra Lundström, Emma Lindblom

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789186323509
  • Sidor: 171 st
  • Förlag: SISU Idrottsböcker
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök. En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla. Vad och vem ska man tro på? Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov. Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder. Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum. I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bosöns kokbok (2012)

I december 2012 släpptes boken Bosöns kokbok skriven av Petra Lundström, Emma Lindblom. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 171 sidor djupgående information om sport, motion och friluftsliv. Förlaget bakom boken är SISU Idrottsböcker.

Köp boken Bosöns kokbok på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bosöns kokbok (Upplaga 1)

Harvard

Lundström, P. & Lindblom, E. (2012). Bosöns kokbok. 1:a uppl. SISU Idrottsböcker.

Oxford

Lundström, Petra & Lindblom, Emma, Bosöns kokbok, 1 uppl. (SISU Idrottsböcker, 2012).

APA

Lundström, P., & Lindblom, E. (2012). Bosöns kokbok (1:a uppl.). SISU Idrottsböcker.

Vancouver

Lundström P, Lindblom E. Bosöns kokbok. 1:a uppl. SISU Idrottsböcker; 2012.

Köp boken

299 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!