Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips; Björn Olsson; 2004
Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips; Björn Olsson; 2004

Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips Upplaga 3

av Björn Olsson

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789153426226
  • Sidor: 140 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Bok
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken för mästerverk i baren! Det här är en bok för bartenders på alla nivåer. Här serveras praktisk barkunskap, som hur en sour blir en fizz eller en collins. Här blandas handgrepp med spritkunskap och drinkhistoria och yrkesknepen flödar liksom barkuriosa bland flera hundra drinkrecept. Från de kända klassikerna till den senaste VM-vinnaren. Björn Olsson Internationella barmästargillets europeiske ordförande har skrivit den kompletta handboken för barmästaren såväl som hemmablandaren.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips (2004)

I augusti 2004 släpptes boken Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips skriven av Björn Olsson. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 140 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips (Upplaga 3)

Harvard

Olsson, B. (2004). Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips. 3:e uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Olsson, Björn, Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips, 3 uppl. (Ica Bokförlag, 2004).

APA

Olsson, B. (2004). Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips (3:e uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Olsson B. Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips. 3:e uppl. Ica Bokförlag; 2004.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.