Bartender handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips Upplaga 3
Boken för mästerverk i baren!
Det här är en bok för bartenders på alla nivåer. Här serveras praktisk barkunskap, som hur en sour blir en fizz eller en collins. Här blandas handgrepp med spritkunskap och drinkhistoria och yrkesknepen flödar liksom barkuriosa bland flera hundra drinkrecept. Från de kända klassikerna till den senaste VM-vinnaren. Björn Olsson Internationella barmästargillets europeiske ordförande har skrivit den kompletta handboken för barmästaren såväl som hemmablandaren.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789153426226
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Bok
Språk: Svenska
Sidor: 140 st
Boken för mästerverk i baren!
Det här är en bok för bartenders på alla nivåer. Här serveras praktisk barkunskap, som hur en sour blir en fizz eller en collins. Här blandas handgrepp med spritkunskap och drinkhistoria och yrkesknepen flödar liksom barkuriosa bland flera hundra drinkrecept. Från de kända klassikerna till den senaste VM-vinnaren. Björn Olsson Internationella barmästargillets europeiske ordförande har skrivit den kompletta handboken för barmästaren såväl som hemmablandaren.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.