Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson; 2015
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson; 2015

Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserterUpplaga 1

av Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789155261917
  • Sidor: 125 st
  • Förlag: Bokförlaget Semic
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna! Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker. Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på! De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter (2015)

I maj 2015 släpptes boken Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter skriven av Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 125 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Semic.

Köp boken Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter (Upplaga 1)

Harvard

Hovenäs, S. & Gunnarsson, N. (2015). Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter. 1:a uppl. Bokförlaget Semic.

Oxford

Hovenäs, Susanne & Gunnarsson, Nilla, Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter, 1 uppl. (Bokförlaget Semic, 2015).

APA

Hovenäs, S., & Gunnarsson, N. (2015). Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter (1:a uppl.). Bokförlaget Semic.

Vancouver

Hovenäs S, Gunnarsson N. Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter. 1:a uppl. Bokförlaget Semic; 2015.