Baka bröd : med Allt om Mat; Allt om mat,; 2010
Baka bröd : med Allt om Mat; Allt om mat,; 2010

Baka bröd : med Allt om MatUpplaga 1

av Allt om mat,

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789113023977
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I den här boken finner du de bästa brödrecepten ur Allt om Mat. Från rejäla surdegslimpor till knäckebröd, snabbröd och utländska specialiteter. Bröd är vårt kanske viktigaste och mest älskade livsmedel. Inget är väl så oemotståndligt som doften av nybakat bröd. Den förföriska doften sprider en känsla av trygghet, värme och omtanke. Ett nybakat naanbröd från en indisk tandooriugn eller ett varmt tunnbröd från en vedugn i Jämtland ger samma glädje åt den som får dem i sin hand. Men också själva bakningen ger glädje. Att följa jäsningens långsamma process, eller känna degens mjukhet i händerna när den formas på ett mjölat bakbord är för många ett sätt att varva ner och koppla av. Att baka bröd är en konst men blir lätt med Allt om Mats tydliga recept. Så tveka inte längre, utan starta en deg, värm upp ugnen och låt de ljuva dofterna inbjudande slingra sig ut. Boken innehåller recept på surdegsbröd, limpor, småbröd, knäckebröd och mjuka platta bröd. Samtliga recept är provlagade i Allt om Mats provkök, skrivna på tidningens välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer. Boken är sammanställd av Charlotte Jenkinson, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, som tidigare sammanställt Fredagsgourmet (2009), Stora Köksskolan (2007) samt Fisk och skaldjur (2003).

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka bröd : med Allt om Mat (2010)

I april 2010 släpptes boken Baka bröd : med Allt om Mat skriven av Allt om mat, . Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Baka bröd : med Allt om Mat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka bröd : med Allt om Mat (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2010). Baka bröd : med Allt om Mat. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

mat, Allt om, Baka bröd : med Allt om Mat, 1 uppl. (Norstedts, 2010).

APA

mat, A. om. (2010). Baka bröd : med Allt om Mat (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

mat A om. Baka bröd : med Allt om Mat. 1:a uppl. Norstedts; 2010.