ABnoll-metoden med Ulrika; Ulrika Davidsson; 2015
ABnoll-metoden med Ulrika; Ulrika Davidsson; 2015

ABnoll-metoden med Ulrika Upplaga 1

av Ulrika Davidsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789174245318
  • Sidor: 147 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Ulrika Davidsson har under flera år fördjupat sig i blodgruppsanpassad mat: Livsmedel vi äter innehåller lektiner, en typ av proteiner som kan binda sig till specifika kolhydrater och blodgruppsmolekyler. Enligt denna teori avgör vår blodgrupp vilka lektiner kroppen tolererar, alternativt vilka skadliga konsekvenser maten får i vårt blodomlopp. Och den blodgrupp du tillhör speglar din inre kemi och bestämmer på vilket sätt du tar upp näringen ur maten, hur din kropp hanterar stress och inte minst vad du bör äta för att må bra och behålla hälsan. Ulrika har själv praktiserat denna metod samt haft stor användning av den i sitt arbete som kostrådgivare. Hon baserar sin bok på sin egen fleråriga erfarenhet och på sitt arbete med att inspirera klienter att pröva en kostplan som skräddarsys för dem efter deras blodgrupp. Boken är fylld med inspirerande recept, tips och råd och enkla kostplaner så att du snabbt kan komma i gång. Lättare än så här blir det inte! Ur innehållet: - Ulrikas egen intressanta historia om ABnoll-metoden - Erfarenheter av ABnoll-metoden – fascinerande framgångshistorier - Så här gör du – information om hur du snabbt och enkelt kommer i gång - Ett fullmatat kapitel för varje blodgrupp (A, B, AB och 0) med guider till vad man ska äta, vad man ska undvika och vilka råvaror som är neutrala - Så här gör du: 2-veckorsprogram för varje blodgrupp med tydliga och inspirerande kostplaner för frukost, lunch, middag och mellanmål.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om ABnoll-metoden med Ulrika (2015)

I december 2015 släpptes boken ABnoll-metoden med Ulrika skriven av Ulrika Davidsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 147 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken ABnoll-metoden med Ulrika på Studentapan och spara pengar.

Referera till ABnoll-metoden med Ulrika (Upplaga 1)

Harvard

Davidsson, U. (2015). ABnoll-metoden med Ulrika. 1:a uppl. Bonnier Fakta.

Oxford

Davidsson, Ulrika, ABnoll-metoden med Ulrika, 1 uppl. (Bonnier Fakta, 2015).

APA

Davidsson, U. (2015). ABnoll-metoden med Ulrika (1:a uppl.). Bonnier Fakta.

Vancouver

Davidsson U. ABnoll-metoden med Ulrika. 1:a uppl. Bonnier Fakta; 2015.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.