Gastronomiprogrammet - kurslitteratur

Spara upp till 80% på att köpa dina kursböcker från andra studenter på Gastronomiprogrammet. Lika snabbt, enkelt och riskfritt som att beställa ny studentlitteratur. Dessutom är det bättre för miljön.
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2018
2 säljare
av Alan Bryman (2018)
289 kr
Människokroppen : fysiologi och anatomi; Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad; 2007
5+ säljare
av Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand m.fl. (2007)
269 kr
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2011
5+ säljare
av Alan Bryman (2011)
129 kr
Arbeta i projekt : individen, gruppen, ledaren; Sven Eklund; 2011
-50%
5+ säljare
av Sven Eklund (2011)
215 kr
Nypris: 425 kr
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer; Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen; 2007
5+ säljare
av Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen (2007)
359 kr
Hälsopromotion i arbetslivet; Anders Hanson; 2004
-41%
5+ säljare
av Anders Hanson (2004)
295 kr
Nypris: 495 kr
Statistik för hälsovetenskaperna; Göran Ejlertsson; 2012
5+ säljare
av Göran Ejlertsson (2012)
119 kr
Matlagning : en handbok; Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg; 2010
-37%
5+ säljare
av Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg (2010)
439 kr
Nypris: 687 kr
Våra livsmedel från jord till bord; Margareta Garpendal, Lena Sors Widell; 2009
-44%
5+ säljare
av Margareta Garpendal, Lena Sors Widell (2009)
419 kr
Nypris: 747 kr
Sensorik och marknadsföring; Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson, Anette Jonsäll, Åsa Öström, Johan Swahn; 2014
-44%
5+ säljare
av Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson, Anette Jonsäll m.fl. (2014)
239 kr
Nypris: 424 kr