Sylta, safta & lägg in : ta vara på naturens skafferi
Förvandla säsongens frukter, bär och grönsaker till sylt och marmelad, smakrika inläggningar, läskande saft och värmande glögg. Här bjuds det på en lång rad härliga recept för dig som gillar att sylta, safta och lägga in. Vad sägs om aroniasylt med lakrits, saltinlagda citroner till den marockanska kycklinggrytan, snabbinlagd gurka (rengjord i tvättmaskinen!) och kanderade rosenblad att garnera sommartårtan med? Cecilia Björk Tengås inspirerande och praktiska bok är till för alla som vill fylla skafferiet med diverse läckerheter gjorda på råvaror från skog, trädgårdsland och torgstånd. Dessutom är det inte bara gott att ta vara på det naturen erbjuder, utan även bra för miljö och plånbok!
Utgiven: 2019
ISBN: 9789155267049
Förlag: Bokförlaget Semic
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 111 st
Förvandla säsongens frukter, bär och grönsaker till sylt och marmelad, smakrika inläggningar, läskande saft och värmande glögg. Här bjuds det på en lång rad härliga recept för dig som gillar att sylta, safta och lägga in. Vad sägs om aroniasylt med lakrits, saltinlagda citroner till den marockanska kycklinggrytan, snabbinlagd gurka (rengjord i tvättmaskinen!) och kanderade rosenblad att garnera sommartårtan med? Cecilia Björk Tengås inspirerande och praktiska bok är till för alla som vill fylla skafferiet med diverse läckerheter gjorda på råvaror från skog, trädgårdsland och torgstånd. Dessutom är det inte bara gott att ta vara på det naturen erbjuder, utan även bra för miljö och plånbok!
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.