Sture hof : menyer 2005-2016; Peter Kihlgård, Johan Peterson, AB, Sturehof; 2016
endast ny

Sture hof : menyer 2005-2016 Upplaga 6

av Peter Kihlgård, Johan Peterson, AB, Sturehof
Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.

»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«

Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:

Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.

Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.

Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex

Inbunden i fullformat.

Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”
Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.

»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«

Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:

Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.

Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.

Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex

Inbunden i fullformat.

Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”
Upplaga: 6e upplagan
Utgiven: 2016
ISBN: 9789100170967
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 296 st
Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.

»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«

Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:

Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.

Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.

Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex

Inbunden i fullformat.

Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”
Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.

»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«

Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:

Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.

Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.

Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex

Inbunden i fullformat.

Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”
Ny bok
342 kr359 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
342 kr359 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)