Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna; Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin; 2014

Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna Upplaga 1

av Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin
I Smaka på Värmland går turen genom skogarna norröver, till jakten och viltet, den går nedströms till Klarälvens mynning, till Vänern och Karlstad. Kors och tvärs från öster till väster genom ett fantastiskt landskap med sagolik natur. Resan bjuder också på lokala specialiteter som gravad älgcarpaccio, rökt vildsvin och filodegsknyten med hjortron. Det smakrika skrädmjölet blir till bröd och tortillas samt till nävgröt med sidfläsk och lingon.
I Smaka på Värmland går turen genom skogarna norröver, till jakten och viltet, den går nedströms till Klarälvens mynning, till Vänern och Karlstad. Kors och tvärs från öster till väster genom ett fantastiskt landskap med sagolik natur. Resan bjuder också på lokala specialiteter som gravad älgcarpaccio, rökt vildsvin och filodegsknyten med hjortron. Det smakrika skrädmjölet blir till bröd och tortillas samt till nävgröt med sidfläsk och lingon.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2014
ISBN: 9789153440024
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 111 st
I Smaka på Värmland går turen genom skogarna norröver, till jakten och viltet, den går nedströms till Klarälvens mynning, till Vänern och Karlstad. Kors och tvärs från öster till väster genom ett fantastiskt landskap med sagolik natur. Resan bjuder också på lokala specialiteter som gravad älgcarpaccio, rökt vildsvin och filodegsknyten med hjortron. Det smakrika skrädmjölet blir till bröd och tortillas samt till nävgröt med sidfläsk och lingon.
I Smaka på Värmland går turen genom skogarna norröver, till jakten och viltet, den går nedströms till Klarälvens mynning, till Vänern och Karlstad. Kors och tvärs från öster till väster genom ett fantastiskt landskap med sagolik natur. Resan bjuder också på lokala specialiteter som gravad älgcarpaccio, rökt vildsvin och filodegsknyten med hjortron. Det smakrika skrädmjölet blir till bröd och tortillas samt till nävgröt med sidfläsk och lingon.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)